CE dokumentation

CE-godkendelser og certifikater.

Danish Anti-fire er CE certificeret og kontrolleres løbende af det finske certificeringsorgan Finotrol Oy under system 1 for AVCP (system til vurdering og kontrol af ydeevnens konstans) Se vores Constancy of Performance certifikater i skemaet nedenfor.

Med vores CE-mærkning kan vi dokumentere, at vi overholder alle krav til vurdering og kontrol af produkternes ydeevne i henhold til de standarder, der gælder for vores produkter:
EN 14915:2013:Massiv Træbeklædning til indvendig og udvendig brug.
EN 13986: 2004:Træbaserede plader til konstruktionsbrug.

På vores CE certifikater og de tilhørende ydeevnedeklarationer kan man se produkternes brandklassifikation samt alle relevante oplysninger og specifikationer i forbindelse med anvendelse, montering etc.

Download vores CE certifikater og Ydeevnedeklarationer her:

FSC® og PEFCTM

Har I brug at få brandimprægneret varer, der er FSC® eller PEFCTM certificerede?

Vi er ikke selv certificerede, men kan sagtens håndtere certificerede varer inden for reglerne for FSC® og PEFCTM outsourcing. Dét I skal gøre er, at følge jeres egen procedure for outsourcing og sende os en outsourcing-aftale, som vi kan underskrive. Herefter skal I kontakte jeres eget certificeringsbureau for den endelige godkendelse. Har de brug for at besøge os i den forbindelse, kan det naturligvis arrangeres.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål vedr. behandling af jeres certificerede materialer.

Download vores procedure for håndtering af FSC® og PEFCTM certificerede varer.